Ofertat e Fundit

Oferta pa fund ne Vila Belvedere Me shume...

Vila Belvedere Tirane

Hotel & Restorant ne Tirane Me shume...

Restorant ne Prishtine

Vila Belvedere dhe ne Prishtine Me shume...

Welcome to Vila Belvedere

Sample image

Hotel Bar-Restorant "Vila Belvedere" e ka nisur kete aktivitet 12 vjet me pare si nje biznes familjar por ideja e saj ka qene ti’u ofrojme miqve me shume se sa thjesht nje biznes, ngrohtesi familjare, sherbim perfekt dhe komfort funksional. Qe qendrimi juaj te jete me I kendshem mund te shfrytezoni pa asnje shpenzim tjeter shtese, pishinen verore, saunen dhe fitness.

 

Me shume...